САМУН ЕМ ТАТЛИЈА 2019

Од 11 до 13 Октомври по седми пат општина Радовиш беше домаќин на традиционалната и најмасовна манифестација „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ која е дел од одбележувањето на јубилејот „1000 ГОДИНИ РАДОВИШ“. …