САМУН ЕМ ТАТЛИЈА 2019

Од 11 до 13 Октомври по седми пат општина Радовиш беше домаќин на традиционалната и најмасовна манифестација „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ која е дел од одбележувањето на јубилејот „1000 ГОДИНИ РАДОВИШ“.

И оваа година, под покровителство на ЕЛС општина Радовиш, а во организација на ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ на локацијата – паркинг Орел, посетителите имаа можност да уживаат во прекрасна програма исполнета со разни жанрови и содржини.

Прочитај повеќе: