Новогодишен концерт на „Распеани радовишани“ и на ФА „Ацо Караманов“

Новогодишен концерт на „Распеани радовишани“ и на ФА „Ацо Караманов“ се одржа во центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш. Гости на концертот беа и „Радовишанки етно“ и фолклорното група …