Новогодишен концерт на „Распеани радовишани“ и на ФА „Ацо Караманов“

Новогодишен концерт на „Распеани радовишани“ и на ФА „Ацо Караманов“ во Радовиш

Новогодишен концерт на „Распеани радовишани“ и на ФА „Ацо Караманов“ се одржа во центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш.

Гости на концертот беа и „Радовишанки етно“ и фолклорното група „Подарешани мали“ и ФА „Бучим“.