Одбележување на „Светска недела на детето“

По повод СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО, Центарот за култура Ацо Караманов и Cutaway film за дечињата на најголемата група од Детската градинка организираат бесплатна проекција на филмот- “Неверојатната приказна за Џиновската круша”. 08.10.2020 четврток 9:30 часот За организација на настанот се преземени сите препорачани мерки и протоколи.