Одбележување на „Светска недела на детето“

По повод СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО, Центарот за култура Ацо Караманов и Cutaway film за дечињата на најголемата група од Детската градинка организираат бесплатна проекција на филмот- “Неверојатната приказна за …