Документи

На оваа страница се поставени сите документи и сите останати информации од Центарот за култура „Ацо караманов“ - Радовиш кои се ...
Прочитај повеќе

Мисија и визија

Ние постоиме за одржување на културното наследство на градот Радовиш и за негова промоција кај младите. Се стремиме да бидеме ...
Прочитај повеќе

Историја

Центарот за култура „Ацо Караманов“ – Радовиш е најстарата установа од областа на културата во Општината Радовиш, наследник на поранешниот ...
Прочитај повеќе