Прв примерок од поетската книга „РАЗДЕН„ наградена со наградата „Караманов 2020„ за најдобра необјавена поетска книга од македонски автор

Прв примерок од поетската книга „РАЗДЕН„ наградена со наградата „Караманов 2020„ за најдобра необјавена поетска книга од македонски автор. Автор на оваа прекрасна книга е истакнатата македонска писателка и книжевен теоретичар – Кристина Николовска за поетскиот ракопис „РАЗДЕН„ Издавач на книгата е ОУ Центар за култура Ацо Караманов Радовиш.