Прв примерок од книгата поезија од наградените поети со интернационалната награда за поезија „Ацо Караманов 2020„

Првиот примерок од книгата поезија од наградените поети со интернационалната награда за поезија „Ацо Караманов 2020„ : Маи Ван Фан – Новогодишно бањање и Раед Анис Ал – Јиши – Зачуден барут. Издавач – Центар за култура Ацо Караманов Радовиш во едицијата КАРАМАНОВ формирана пред 25 години.