Новости

НАГРАДАTA „КАРАМАНОВ 2021“ ЗА НАЈДОБРА НЕОБЈАВЕНА ПОЕТСКА КНИГА ОД МАКЕДОНСКИ АВТОР ЈА ДОБИ ХРИСТО ПЕТРЕСКИ ЗА КНИГАТА „ПЕРГАМЕНТ“

ОУ Центар за култура „Ацо Краманов Радовиш Совет на 48 Караманови средби Жири комисијата за избор на најдобра необјавена поетска книга од македонски автори што пишуваат на македонски јазик по …